Over ons

Betrouwbare machines van de hoogste kwaliteit sinds 1989

Over Meter Mix® Systems

Solide oplossingen voor het doseren van 2K vloeistoffen

Meter Mix® Systems is opgericht in 1989 met als doel het produceren van betrouwbare machines voor het doseren van 1K en 2K materialen.

Vloeistoffen die succesvol met de Meter Mix® machines verwerkt kunnen worden zijn epoxies, polyurethanen, siliconen, polysulfide en methacrylaat gebaseerde materialen zowel als vetten en olie. Deze vloeistoffen worden ingezet in de meest uiteenlopende industrieën en toepassingen. Onze kennis en ervaring en ons professionele sales- en technische team werken nauw samen met onze eindklanten en met vloeistoffabrikanten om te komen tot de ontwikkeling van betrouwbare en gebruiksvriendelijke machines. Als bedrijf respecteren wij de vertrouwelijke basis van onze projecten en werken wij samen met onze klanten om op vertrouwelijk basis te komen tot de perfecte oplossing.

Meter Mix® Systems is onderdeel van de HILGER & KERN GROEP, een betrouwbare duits/zwitserse leverancier, ontwikkelaar en service partner voor de wereldwijde industrie en dat al sinds 90 jaar. Bij de groep werken ruim 350 mensen en we zijn actief in meer dan 40 landen wereldwijd via eigen vestigingen of distributeurs.

Research en Development

Als fabrikant van meet-, meng- en doseersystemen werken wij samen met alle leidende vloeistofleveranciers om machines te ontwikkelen en te bouwen, passend bij nieuwe ontwikkelde of verbeterde vloeistoffen en voor nieuwe toepassingen in de markt. Uitgebreide test- en demonstratiemogelijkheden zorgen er voor dat alle
Meter Mix® componenten en machines langdurig en kwalitatief hoogwaardig kunnen worden ingezet, ook in de moderne veeleisende productie-omgevingen.

Certificering

Meter Mix® Systems Ltd. is een ISO 9001:2015 gecertificeerde onderneming. Al onze machines worden geproduceerd volgens de laatste britse, europese en internationale standaarden en hebben standaard een volledige CE markering.