Klantenservice

Neem contact op met ons ervaren team van salesmensen en technici.

Onze Service

Uitgebreide klantenservice, van onderdelen en verbruiksmaterialen tot certificering en training

Meter Mix® kent als geen ander het belang van een goed onderhouden, betrouwbare machine in uw productieafdeling. Met onze ruime ervaring waren wij een van de eersten met de invoering van structureel preventief onderhoud en onderhoudscontracten met extra uitgebreide garantie. Alle onderdelen worden uitgebreid getest voordat ze naar de klanten gaan. Onze ervaren monteurs komen op locatie en doen gepland onderhoud aan uw machine of lossen storingen op. Wij bieden onze klanten naar keuze een full-service onderhoudscontract of komen op oproepbasis. Ook is het mogelijk om de machine naar onze werkplaats op te sturen voor service en/of onderhoud. Standaard onderdelen, service kits en verbruiksmaterialen als statische mengers zijn bij ons op voorraad of zeer snel leverbaar.

Onderdelen

Voor klanten die hun eigen onderhoud verzorgen heeft Meter Mix® service kits beschikbaar met onderdelen voor de meest slijtgevoelige delen van de machine. Deze service kits worden geleverd als complete kits inclusief gedetailleerde tekeningen en documenten met een duidelijke uitleg voor uw onderhoudsmensen. Verbruiksmaterialen als statische mengers, naalden en nozzles zijn uit voorraad leverbaar tegen concurrerende prijzen.

Demonstraties en testen

Wij kunnen voor U demonstraties en testen verzorgen op locatie in Bunnik of bij de fabriek in Groot-Brittannië (afhankelijk van de test). Wij kunnen een demonstratie geven van de verwerkbaarheid van uw vloeistof op onze machines. Indien gewenst is het ook mogelijk om op locatie een demonstratie te geven, Ook is het mogelijk om voor levering van een nieuwe machine een afname-test te doen in de fabriek in Engeland samen met de eindklant. We doorlopen dan een uitgebreid testprotocol waarna de klant na akkoord de machine afneemt. Vraag naar de voorwaarden.

Training

Meter Mix® kan op uw locatie een training verzorgen voor zowel operators als onderhoudsmensen. Doel hiervan is het geven van een basisuitleg over de werking van de machine, de basis functies, de bediening (inclusief meldingen) en uitleg met betrekking tot regulier onderhoud en reiniging. Ook komt het herkennen van en opheffen van kleine storingen komt aan de orde. Vraag naar de voorwaarden.

Advies over toepassingen

Meter Mix® heeft een langjarige ervaring in de verwerking van een zeer breed scala aan vloeistoffen, zowel in 1K als 2K. Wij kennen de specifieke gedragingen van zeer vele vloeistofgroepen en hebben waarschijnlijk al specifieke configuraties van machines gebouwd voor uw specifieke vloeistof. Wij werken samen met onze eindklanten en met vloeistofleveranciers om te komen tot een optimale oplossing voor uw product. Neem contact op met uw applicatie-vragen, wij staan U graag te woord voor advies en een maatwerkoplossing. Denk hierbij ook aan aanvullende materialen als robots, indexing units, vacüumkamers, rotatie-tafels, automatisering, etc.